måndag 10 november 2008

Träningsrapport

Ja, jag tror att jag har slutat skriva i min gamla blogg - som svar på din fråga L. Det kanske bli något litet inlägg där ibland. Men det mesta ska jag nog skriva ner här.

Annars är det som vanligt. Jag har tränat styrketräning både i fredags och igår. Det går framåt. Det är axlarna som är klenast. Där har jag en mycket låg vikt. Men annars så har jag kunnat öka vikterna på de flesta andra maskiner. Gåbandet är min favoritmaskin. Den är helt klart bäst. Man kan stå och prata samtidigt och/eller titta på tv. Men det är väl inte bara därför jag gillar den utan för jag blir lite svettig, det finns många knappar att trycka på, och man ser distans och kalorier. Var på gruppträffen igår, vi fick uppdraget att skriva träningsbok så nu har jag plockat fram ett häfte där jag ska plita ner mina olika träningspass. I morgon är det vägning och mätning, vi får se hur det går.

Jag tycker ju att sopporna som ingår i den här dieten (eller vad man ska kalla den) är vedervärdiga. Någon i gruppen sa att hon brukade hacka ner lite olika saker i dem. Då kom det fram att det var fler som gjorde det. Varför har inte jag tänkt på det?!! Så idag var det rödlök, ingefära och svartpeppar som drabbade tomatsoppan. Den blev bättre men inte mer.

Jag går i kvalet om jag ska köpa en ny burk jordgubbspulver eller ej. Just nu har jag citron och vanilj hemma. Fast jordgubben är godare. Jag gillar jordgubbssmaken.

Det var fars dag igår. Jag åt en liten bit dajmtårta, skitgott! Det var en liten bit, den var god och jag tog inte om, men jag ville gärna ta mer. Jag är en obotlig gottegris.

Inga kommentarer: