lördag 8 november 2008

helg men inget lugn

Igår var jag och mamma på teater, som var en dockmusikal Avenue Q. Den var helt ok, dockorna hanterades bra och låtarna var svängiga musikallåtar. Träffade också på en fd kollega som jag pratade med hela pausen.

Idag har jag varit ute på stan. Började stadsvandringen med å och hennes syster. Jag köpte svarta sockar, för det behöver jag, det behöver jag alltid utom på sommaren som oftast är sockbefriad. Hittade även någon dyna mot skoskav som jag ska testa. Därefter köpte jag skor till P i födelsedagspresent. Bokaffären lockade mig med block. Systembolaget med glögg. Torget med billiga grönsaker, bröd och kryddor.

I morgon är det fars dag. Det är till den glöggen är. Sedan ska jag på min viktminskningsgruppträff. Tänkte ta och träna lite efter den också. Ska bli spännande och se om jag gått ner något och i så fall hur mycket. Mitt jordgubbspulver är slut, snyft. Måste köpa nytt. Jag har öppnat vaniljpulvret; själva smaken är ingen höjdare med eftersmaken är ljuvlig, som riktigt gräddig vaniljglass. Igår plågade jag i mig en påse tomatsoppa, tur var att lunchen var så kort så jag hann inte äta upp allt, visseligen det mesta, men det där sista är alltid svårast att få ner. Undra om jag ska köpa med mig lite knäckebröd och ta till, det kan kanske göra att soppornas smak bryts av med något gott.

Nu har jag en uppgift att skriva. Min lördagskväll är alltså inte så kul.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul med dockmusikal :) Har du slutat att blogga på din gamla blogg nu då?